Fri frakt och spännande blandlåda från Colleverde | Pensionärsrabatt.nu
Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Pensionärsrabatt.nu > Rabatter > Hem > Fri frakt och spännande blandlåda från Colleverde
covrottvitt

Fri frakt och spännande blandlåda från Colleverde

Vinpaketet innehåller tre olika viner från Colleverde i Toscana. Samtliga viner är biodynamiskt framställda. Pris 899 kr/låda. Läs mer om paketet HÄR.

Tillsammans med Pensionärsrabatt.nu erbjuder vi nu ett exklusivt pensionärserbjudande där du som medlem och pensionär/senior (55+) får hem dessa vinerna till din dörr oavsett var du bor och detta helt utan någon kostnad.

Ta del av rabatt

Om Xwine

Beställ vin från sydeuropas mest spännande vingårdar!

Vi på Xwine levererar direkt till din dörr och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom kort.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin lagligt online sedan 2007.