Fri frakt och underbara viner från Apulien | Pensionärsrabatt.nu
Alltid kostnadsfritt! Bästa rabatter för 55-plussare Rabatter från hundratals butiker
Så fungerar det
Pensionärsrabatt.nu > Rabatter > Hem > Fri frakt och underbara viner från Apulien
apulien2

Fri frakt och underbara viner från Apulien

Här är vinpaketet som med fördel öppnas till en smakrik middag på kött eller till goda ostar. Detta vinpaket består av sex flaskor vin från Apulien, Italien. Tre olika fylliga, kryddiga och smakrika viner gjorda på druvorna Primitivo och Negroamaro. Servera till rätter av nöt eller lamm, en pasta eller mogna ostar med mycket sälta. Pris 699 kr/låda. Läs mer om paketet HÄR.

Tillsammans med Pensionärsrabatt.nu erbjuder vi nu ett exklusivt pensionärserbjudande där du som medlem och pensionär/senior (55+) får hem dessa vinerna till din dörr oavsett var du bor och detta helt utan någon kostnad.

Ta del av rabatt

Om Xwine

Beställ vin från sydeuropas mest spännande vingårdar!

Vi på Xwine levererar direkt till din dörr och tar hand om allt det praktiska som transport, betalning av alkoholskatt och moms. Det enda du ska tänka på är vilket av våra många goda viner som ska stå på bordet hemma hos dig inom kort.

Våra vingårdar är utvalda med utgångspunkt från ett gott och högkvalitativt vin, men också för att de kan erbjuda möjlighet att besöka gården, bo där och uppleva omgivningar med intressanta miljöer. Vi tror på att en personlig kontakt med gård och vinbonde gör att njutningen av vinet blir större! Vingårdarna är generellt mindre och har för små kvantiteter för att finnas på Systembolaget. Vi har sålt vin lagligt online sedan 2007.